Via internet – google, facebook of ergens anders –  heb je deze blog gevonden. Twintig jaar geleden was dat niet mogelijk. De wereld is aan het veranderen!

Ben je op zoek naar een uitgeverij? Besef dat de boekenbranche stamt uit het tijdperk vóór internet.

Staan gerenommeerde uitgeverijen in de rij om jouw manuscript uit te geven als een prachtig boek? Dan zou ik – voor 100% – kiezen om het boek Fairtrade te verkopen!

Het boek Fairtrade verkopen betekent voor jou, de auteur, ‘an other mile to go’, maar dan heb je wel de volledige controle en dan pluk jij de vruchten van het harde werk!

Jij bent de auteur, de boekenbrancheketen is slechts dienstverlenend, om te zorgen dat jouw boek wordt gepromoot, ontdekt, gekocht en gelezen.

De afgelopen 200 jaar heeft de internationale boekenbranche zich ontwikkeld. Doe research en ontdek dat sommige uitgeverijen zijn uitgegroeid tot hele grote spelers, die bezitten/controleren/dicteren de keten. Het boekenverkoop systeem draait op volle toeren, maar helaas zijn de auteurs slechts ‘de schrijfslaven van het systeem’.

Om je boek als Fairtrade te verkopen is een bekroning van je werk.

Fairtradeboeken.nl is een collectieve website, een promotie en verkoop podium voor alle auteurs die de stap durven zetten. Fairtrade = de Toekomst! De Fairtrade deuren zijn vanaf nu geopend, het feest kan beginnen!

Lets do it!

Love,  Shantah